Bértartás

Szilágyi Lovasudvar

Bértartás

A lovarda nyugodt környezetben, egy természetvédelmi területen fekszik.
Kellemes, fákkal körülvett területen található. Lovardánk két különálló istállójában 3×4 méteres boxok várják a lovakat. Minden boxban önitató található.
Igény szerint szalmával vagy forgács alommal. Naponta 3 alkalommal történik az etetés. Először jó minőségű réti szénát, majd zabot kapnak a lovaink. Lehetőség van rá, hogy a lovak napközben napozó karámokban pihenjenek a szabadban, a fák alatt. A karámok önitatóval vannak ellátva és öntöző rendszer segít pormentesen tartani. A lovak ápolásához egy 3 állásos fedett és egy nyitott patamosó van kialakítva. Lehetőség van a saját szekrények elhelyezésére. A lovardában tiszta öltöző és mosdó van. A lovak kiegészítő mozgatását 6 férőhelyes jártatógép biztosítja.

A napi lovagláshoz rendelkezésre áll

  • 60×80-as homokos pálya
  • 1 nagy és 2 db kisebb körkarám
  • vágta pálya
  • kiváló terep lehetőség

Az iskolai lovagoltatás lekerített pályán történik, külön választva a haladó lovasoktól. Komplett ugró
akadálypark és díjlovas pálya is rendelkezésre áll a teljes körű felkészüléshez. A téli időszakra 18×40 m-es fedeles lovarda. Az állatorvosi felügyeletet Dr. Machay Krisztina látja el. A lovaink patájának szabályozásáról Kovács Károly patkolókovács gondoskodik. Lovászaink 24 órás felügyeletet biztosítanak lovaink számára.

Gyere el hozzánk!

Reméljük a ló és lovassport iránti szeretetünket még hosszú ideig gyakorolhatjuk, és munkánkkal hozzájárulhatunk egy sportosabb, egészségesebb, természetkedvelő generáció neveléséhez. Ha szeretnéd kipróbálni a lovaglást, szeretnéd jól érezni magad gyere el hozzánk, várunk!

Telefon/email

Kérdéseiddel keress minket bátran!

Telefon

+36 30 728 3802

Email

hello@szilalgyilovasudvar.hu