Lovasiskola

Szilágyi Lovasudvar

Lovasiskola kicsiknek és nagyoknak

Ahol lehetősége nyílik kicsiknek és nagyoknak, szakképzett oktató segítségével elsajátítani a lovaglás alapjait. Felügyelet mellett fontos megtanulni az alapokat és azok helyes kivitelezését, hogy a lóval teljes összhangban tudjunk együttműködni, a lovarda szabályaihoz szokni.
E mellett a közösségben való lovaglás, igai csapatmunka, együtt és egymástól függetlenül irányítani a lovakat, amikor többen vannak a pályán. Az ehhez szükséges készségek fejlesztése. Lovasiskolánkban tapasztalt iskolalovak segítik a tanulni vágyókat. A magabiztos lovas megszerezve a megfelelő tudást önállóan előkészíti a lovát, a 3 jármódban biztos üléssel lovagol, majd az óra végeztével szakszerűen leszerszámoz. Az lovasiskola élményekben gazdag játékos tanulás. 

Gyere el hozzánk!

Reméljük a ló és lovassport iránti szeretetünket még hosszú ideig gyakorolhatjuk, és munkánkkal hozzájárulhatunk egy sportosabb, egészségesebb, természetkedvelő generáció neveléséhez. Ha szeretnéd kipróbálni a lovaglást, szeretnéd jól érezni magad gyere el hozzánk, várunk!

Telefon/email

Kérdéseiddel keress minket bátran!

Telefon

+36 30 728 3802

Email

hello@szilalgyilovasudvar.hu